Et intellektuelt bevis på at Gud er retfærdig

 

Allah er Skaberen af alt. Så alle skabningerne er Allah’s ejendom. Derfor er det umuligt, at Allah skulle være uretfærdig. Uretfærdighed er, at man gør noget med en andens ejendom, som man ikke har ret til, så Allah kan umuligt være uretfærdig, fordi alle skabninger er Hans ejendom.

 

En anden definition af uretfærdighed er, at man ikke adlyder den, man SKAL adlyde (dvs. at udføre et forbud eller at undlade udførelsen af en forpligtelse). Allah er ikke pålagt at adlyde nogen, for Han har ingen Skaber. Han bliver ikke stillet til regnskab, men Han stiller skabningerne til regnskab.

 

Ovenstående er vores svar til de, der siger: “Hvis Gud eksisterer, så er Gud uretfærdig, fordi, Han lader mange uskyldige mennesker lide/Han lader mange uskyldige mennesker dø” og lign. kufr-udtalelser.

Leave a Reply

will not be published

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.