Nej til statsterror

Mord på uskyldige civile må aldrig forsvares.

Stormagter definerer krigsforbrydelser og terror, og har travlt med at dømme og fordømme resten af verden efter disse definitioner. Hvor er den civiliserede verden henne, når hundredvis af uskyldige mennesker bliver dræbt på palæstinensisk jord?

Når kampklædte terroriserende soldater dræber – uden nogen form for barmhjertighed, medfølelse eller advarsel. Det kan på ingen måde kaldes selvforsvar. Ingen reagerer på denne uretfærdig – der bliver knapt nok løftet et øjenbryn. Denne passivitet står i sygelig kontrast, til den reaktion vi oplever, hvis en israelsk statsborger bliver dræbt. Pludselig står verdenens regeringer på nakkerne af hinanden for at fordømme det. Det er en pervers logik.

fordøm drab på uskyldige cicile

Stormagter vil gerne dømme resten af verden med international lov i hånd, men når det kommer til de vestlige lande selv og vestens allierede, så er der ingen grænser for hvordan drab, terrorisme og andre krigsforbrydelser kan bortforklares eller ignoreres. Det er skamløst!

Fordøm drabene på uskyldige civile.